Gennemsigtigt stof

Gennemsigtigt stof

New York Fashion Week:

Til New York Fashion Week foråret 2014 mødte vi det gennemsigtige stof på runways for store designere. Alexander Wang, Calvin Klein, BCBG og Carolina Herrera, er bare få ud af mange der har haft gennemsigtigt stof på deres runway. Det gennemsigtige stof ses for det meste på mave, skuldre, kraveben og arme.

elle-calvin-klein-spring-2014-rtw-04-de-xln elle-phillip-lim-spring-2014-rtw-08-de-1Bg7fp-xln  elle-reed-krakoff-spring-2014-rtw-23-de-xln

Edgy med gennemsigtigt stof:

Gennemsigtigt stof i tøj kan give et edgy look, og gøre dit outfit lidt vovet. Det gennemsigtige stof kan gå ind og bryde op i tøjets form, og skabe en illusion af, at tøjet ikke rigtigt hænger sammen.

Styling:

Sådan noget tøj er et statement, og skal derfor helst være outfittets stjerne. Derfor er det godt at style det med enkelte snit, eller enkelte mønstre, for at det hele hænger sammen, og der ikke bliver forvirring.
Tøjet kan styles til enten at blive edgy, eller elegant med et twist, og er et super moderne look.
Da dette look er meget ungt, er det en god idé at style det med en blazer, tunge smykker og en elegant enkel nederdel, hvis du er en mere moden kvinde.

Lækre stykker tøj:

Her er et par lækre ting som er nemme at bære og style, og til en god pris. Alle tre ting er linket nedenunder:
1165109420_2_1_1 62L46FWHT_largeimage1xxl-1

Link blå top
Link til hvid nederdel
Link til kjole

Billede: Νick Perrone

1

Share This Post