7 steder du kan leje et maleri

Hvad skal man gøre, hvis man gerne vil have kunst indenfor, men ikke har råd til det. Man kan leje et maleri. Jeg har fundet 7 steder du kan leje et maleri.

Kunsthavn

Kunsthavn er fundet på nettet. Det oser af kvalitet. Selv hjemmesiden er kvalitet. Man kan leje værker for 55 kr. pr. måned.

Last touch

Last Touch lejer over 1200 malerier ud. Der er gratis fragt og man binder sig ikke til noget. Både private og virksomheder kan leje malerier hos Last Touch.

Kunstbiblioteket

Jeg har tidligere nævnt kunstbiblioteket, som en mulighed, når der skal lejes maleri. De har en billedbus, der kører ud til folk. De udlejer både til private og virksomheder. Det koster 66 kr. for at leje et maleri hos kunstbiblioteket i 3 uger.

ArtCompaz

ArtCompaz udlejer også malerier. Jeg kan især godt lide deres malerier, fordi de får mig til at blive kritisk. Kritisk overfor den verden jeg ser og de briller jeg anskuer verdenen med. De er et besøg værd. Billederne udlejes både til private og virksomheder. Der findes over 1000 værker på lager. Man betaler ud fra en særlig procentsats. Det kan man læse om på deres hjemmeside. De har også fastsat en pris, som ligeledes findes på deres hjemmeside.

Falklund

hjemmesiden Falklund kan man også leje malerier. Det er spændende, hvordan malerierne er opdelt i kategorier eller emner. Så man kan eksempelvis vælge ”singleliv” eller ”ulvetimen”. Man skal ringe til kunsteren, hvis prisen skal oplyses.

My Trunk

My Trunk  udlejer afrikansk inspirerede billeder. Det koster 150-900 kr. pr. måned. Her er der virkelig tale om smuk kunst, synes jeg.

Galleri Nordpaa

Galleri Nordpaa udlejer malerier til private og virksomheder. Samtidig har de skrevet noget om reglerne når man køber kunst til sin virksomhed. Et besøg værd.

7 steder du kan leje et maleri

Hvis du ikke har fundet det du søgte under nogle af de 7 steder du kan leje et maleri, kan du søge på nogle af gratis siderne. Nogle gange kan man finde god kunst, som gives væk.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top