Acne Studios

Acne Studios

Starten på Acne

Acne Studios, eller Acne Jeans som det hed dengang, er en del af det svenske designfirma ACNE (Ambition to Create Novel Expression), som blev grundlagt i 1996. Acne Jeans blev lavet da medstifter af ACNE, Jonny Johansson, i 1997 designede 100 par denim jeans med røde syninger, som han gav til venner og familie i Stockholm.

Jonny Johansson

Jonny Johansson havde store interesser i fotografi, kunst, arkitektur og en moderne kultur. Dette har gjort Acne Studios til en meget respekteret skaber af tøj, magasiner, møbler, bøger og udstillinger.
Jonny Johansson var meget inspireret af Andy Warhol, som man bland andet kender for hans Marilyn Monroe tegneserie lignende billeder.

Acnes kantede stil

Acne Studios har en meget arkitektonisk stil, med meget kantede og specielle designs. Acne Studios er fyld med lækre detaljer, og er udført i bedste kvalitet. Acne Studios bruger rigtig mange kanter og skarpe detaljer, hvilket giver det et meget hårdt, men elegant look.
Acne er et fedt, men meget specielt mærke, og mange af deres ting kræver lidt mere mod at bære, dog er alt deres tøj ultra moderne.

Prisniveau og størrelser

Acne Studios er et dyrt mærke, med priser mellem 1300-21000 kr.
Acne går fra størrelse 32-42 og XXS-L. Deres bukser er i størrelse 23/32-32/34, hvilket vil sige at de har et bredt udvalg af størrelser.

9

Share This Post