Bikini nyt med the Kardashians

Hvis du har været i nærheden af Instagram ved du at Kardashians er i Thailand, hvilket betyder at vi har en Kardashian bikini på Instagram hver time / minut / sekund. Kendall giver os rigeligt med kokosnødder og følges forresten af mere end 9.294.798 followers. Følg Alexas ferie på Instagram og du kan forvente smukke sko, bøger på stranden og sjove nætter ude … følg Kardashians og du kan forvente en bikini fest. Se meget mere på Kardashians instagram side eller på http://www.graziadaily.co.uk/fashion/news/instagram-pics-of-the-day–kendall-jenner-treats-us-to-the-latest-kardashian-bikini-snap

Jeg tror ihvertfald at du kan finde rigeligt med inspiration til nyt badetøj ved at se lidt nærmere på disse vilde billeder.

Billede: SouthFloridaBeachPhotos

0
Carina Hansen

Hej jeg hedder Carina og har en enorm passion for mode. Jeg har arbejdet i forskellige modehuse og har fået mulighed for at blogge her på fashionfollow.dk i min fritid. Jeg deler alt det jeg finder spændende derude samt nogle af mine egne designs. Hvis du også har lyst til at skrive på fashionfollow kan du kontakte os via kontaktformularen. Ellers er du altid velkomen til at skrive en lækker kommentar ;)

Share This Post