Bliv motiveret med lækkert sportstøj og sportstasker

Bliv motiveret med lækkert sportstøj og sportstasker

Mangler motivationen?

Det kan være svært at bevare motivationen til at træne og holde sig i form i sommerperioden, hvor man nemt kan havne i en “sove-længe” og “se-netflix” rutine. Dette er dog uhensigtsmæssigt, da vi nok alle gerne vil se veltrænede ud, når vi på ferien skal vise vores kroppe frem – kun dækket af en bikini eller badedragt. Derfor er det nu, den inderste motivation og inspiration skal findes frem.

Sportstøj

Personligt er en af mine største motivationskilder noget så banalt som lækkert sportstøj- og udstyr, da det får mig til at føle mig mere tilpas og giver mig bedre humør. Derfor er det for mig helt sikkert værd at investere i nogle  nye, lækre sports-“items”, da det simpelthen bare giver mig lyst til at træne mere.

Farver

Det er bevist, at det bringer glæde og energi at iklæde sig stærke farver – så hvorfor ikke give plads til farver blandt dit sportstøj? Det giver bare lidt mere motivation til løbeturen, hvis løbeskoene har ens yndlingsfarve.  Idag kan man nemt finde sportssko, løbetights og toppe i alverdens farver både med print og mønster i forskellige sportstøjs-forhandlere.

Sportstasker

En anden måde at få en større lyst til at tage til fitnesscenteret eller i svømmehallen er at have en lækker og rummelig sportstaske. Det giver bare en større motivation til træningen at vide, at man har en god sportstaske at smide alle ens ting i, i stedet for at skulle rode med plastikposer eller gamle, grimme tasker. Du kan finde et stort udvalg af lækre sportstasker her fra mærker som Hummel og Nike.

Komfort

Det vigtigste at kigge efter, når du leder efter sportstøj og sportsko er dog komforten. Det er vigtigt at der ikke er noget der giver vabler, kradser eller strammer, når man skal træne. Derfor kan det ofte betale sig at prøve t'øjet/skoene før køb og muligvis investere i tøj af lidt højere kvalitet, da materialet ofte er blødere.

0

Share This Post