Boligindretning – sød romantik

Drømmer du om et hjem fuld med pastelfarver og sød romantik? Men ved du ikke helt hvordan du gør? Få hjælp til din romantiske boligindretning her.

Det kan være svært, og meget tidskrævende at indrette sit hjem, så man bliver fuldstændig tilfreds, og nogle gange kan det slet ikke lade sig gøre. Der findes mange forskellige former for boligindretning, og isabellas.dk har sammensat lidt hjælp til, hvordan du indretter din bolig med pastelfarver og sød romantik, se isabellas.dk's guide her.

Kendetegn

Den romantiske boligindretning kendetegnes ved de mange nips ting, den dominerende hvide farve, kurve, pudder, blæster, blonder og smukke blomster. Den romantiske boligindretning ses ofte i sommerhuse og kolonihaver, men også i hjem. Den romantiske boligindretning kendetegnes også ved, at være fuldstændig gennemført, og ser oftest ud som om et hvert element er nøje udvalgt og at der er tænkt meget over placeringen, men alligevel formår det at se tilfældigt ud. Tilfældigt, men gennemtænkt og perfekt.

Inspiration

Der er utallige steder, at finde inspiration til den romantiske boligindretning. Så jeg har fundet et par links, jeg synes var gode i forbindelsen med denne type indretning. På lisbethdahl.com finder du alt hvad hjertet kan begære indenfor flotte ting til dit romantiske hjem.

Der er et hav af nips ting derinde og en masse flotte billeder, der er super inspirerende til din boligindretning. Se siden her. På romantiskindretning.wordpress.com er der helt vildt mange gode tips til din boligindretning. Du kan finde siden her. Når du skal finde møbler til din romantiske boligindretning kan det være en god idé, at kigge i antik og genbrugsbutikker. I genbrugsbutikker kan man finde en masse billige fund, der passer perfekt til den romantiske boligindretning.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top