De kendte vil have bæredygtig mode

De kendte vil have bæredygtig mode

Det er ikke kun økologiske madvarer, som danskerne vil have mere af disse år. Også bæredygtig mode er blevet in, og flere modebevidste forbrugere efterlyser steder, hvor det er muligt at købe tøj med omtanke- smart tøj vel og mærke.
Bæredygtigt tøj signalerer, at man er samfundsbevist og med til at tage et ansvar, og det i sig selv er hipt.

Kronprinsessen brænder for bæredygtigt design

Kronprinsesse Mary holdt i april måned åbningstalen som protektor for Copenhagen Fashion Summit – et globalt topmøde, der sætter fokus på samfundsansvar og bæredygtighed. Bæredygtighed er en hjertesag for kronprinsessen, og på dagen var hun da også iklædt en smuk bæredygtig kjole af Charlotte Eskildsen fra Designer Remix, hvor hun med overbevisende kraft snakkede nødvendigheden af bæredygtig mode overfor presse, designere og kendte, som var dukket op.
Har du lyst til at se kronprinsessen i den smukke bæredygtige kjole, kan du læse artiklen her.
Hop med på den bæredygtige bølge

Som forbruger kan det dog stadig være svært at orientere sig, når man skal finde bæredygtigt og økologisk tøj, og derfor får du her nogle fif til, hvor du kan starte.

H&M var en af de første store kædebutikker til at lancere en økologisk tøjkollektion, conscious og er også et godt bud på et sted, hvor du kan købe økologisk tøj til rimelige priser. Udvalget er naturligvis ikke lige så stort som kædens øvrige kollektion, men den økologiske kollektion giver god mulighed for at supplere din sommergarderobe op med søde toppe, shorts og buksedragter. Se deres kollektion på deres hjemmeside, hvor de også har netbutik.

Fairtrade – med et twist

Er du på udkig efter mere en blot basistøj, og vil du f.eks. finde en sød sommerkjole og samtidig have god samvittighed, når du køber den? Så kan du på denne hjemmeside finde et større udvalg af fairtrade tøj- til både voksne og børn. Du kan også finde ting til boligen så som sengetøj, puder og håndklæder. Så tag et kig på deres fine udvalg, og lad dig blive overbevist om – ligesom vores kronprinsesse – , at tøj købt med god samvittighed slet ikke behøver at være kedeligt.

0

Share This Post