Det sorte tøj og streetwear

Når jeg kigger på gaden, ser jeg stadigvæk al for mange der går i mørkt tøj. Sorte bukser, mørke jakker og sorte sko. Men det er ved at være sommer, foråret har været i gang noget tid.

Sort, sort, sort

Sort tøj og streetwear? Hvorfor går vi så meget i sort tøj, hvorfor ses det så meget i gadebilledet… Jeg tror det er et spørgsmål om tryghed. Når man går klædt i sort er man tryg. Det er bare sjovt, når nu det gælder om at skille sig ud og virke anderledes. Er vi overhovedet så forskellige. Jeg synes det er tydeligt de dage solen skinner, der kan man se flere lyse farver. Det er glædeligt. Jeg synes det er trist med sort, sort, sort.

Lyse farver

Jeg synes de lyse farver skal frem. De er vitale, de forfrisker os. Men de kræver også en modighed. Man ser ikke rå ud, man ser blidere ud med lyse farver. Jeg synes det er friskt når folk får det rå frem ved at anvende make-up eller hår som inspiration. Man kan bruge en mørkere make-up en kraftigere læbestift. Man kan få kronraget sit hår eller få barberet siderne lidt, som et tvist. Vær kreativ på en anden måde og undgå det sorte tøj i for store mængder.

Hår og makeup

Håret synes jeg ikke man selv skal eksperimentere med, det kan hurtigt ligne en joke. Gå til frisøren og sig at du vil have et råt look, der passer til foråret. Så du kan bære lyse farver uden at blive gennemsigtig. Hvis du har en god frisør burde hun komme med nogle lækre forslag.

Der er selvfølgelig også frisører man undres over. Men så må du jo skifte til en anden frisør, der kan hjælpe dig med at få friskhed i din stil. Makeup, kan enten frisør, stylist, kosmetiker eller kosmetolog hjælpe dig med. Make-up kan du godt forsøge dig med selv, det kan kræve tålmodighed.

Så hvordan undgår vi det sorte tøj og kan vi påvirke streetwear? Sort tøj kan undgås, streetwear kan ændres til en lysere stil, men stadig med kant, præget af make-up og hår. Men det kræver at vi tør at bevæge os væk fra trygheden.

Det var mit bud på et anderledes syn på det sorte tøj og streetwear.

0

Share This Post