Diesel – tidløst modetøj

Diesel

Det italienske mærke Diesel, blev dannet helt tilbage i 1978. Det er designeren Renzo Rosso, som står bag mærket. Han havde allerede fra starten af et brændende ønske om at få mærket helt til tops på et internationalt niveau. Han ville på ingen måde nøjes med småligheder og ligegyldigt design. Det var fra start fastsat at mærket Diesel skulle markeres internationalt.

Diesel er kendt for jeans

De fleste kender Diesel fra deres jeans. Jeg har selv været rigtig glad for deres T-shirts til kvinder. De sidder rigtig godt og er behagelige at have på. Diesel reklamerede for første gang for sine jeans i 1985. Der er derfor ikke noget at sige til at vi alle kender dem i dag.

Internationalt præg

I 1996 åbnede Diesel sine helt egne forretninger i New York, Rom og London. Det internationale udtryk fra Diesel kommer både til udtryk ved at mærket forstår den internationale scene og folket desuden udtales navnet ens på alle sprog. Det er ikke helt uden betydning, når et navn kan udtales. Folk kan huske navnet og det er lettere når man skal handle. Hvis man er i udlandet, genkender man let mærket og har større tendens til at købe det end et ukendt og usikkert mærke. Fordi man kender mærket ved man det ikke fejler, der er en stagneret tryghed og kvalitet ved mærket, som sidder dybt i mange af os.

Bredt sortiment og kvalitet

Det er ikke kun jeans, mærket er kendt for. Det har udvidet sit sortiment til også at indeholde forskelligt slags tøj, accesories og sko. Diesel har den førende position indenfor nye stilretninger, produktionsmåder og kvalitetskontrol. Det giver altid garanti på tøjet og har indtil videre taget mere end 80 lande med storm. Du finder altid et bredt udvalg af diesels kollektioner hos Streetman og andre butikker på internettet. Det er netop denne kvalitet,  man kan mærke når man køber deres tøj, det er holdbart og følger stilen på en lækker måde.

 

Billede: adifansnet

Billede: adifansnet

Billede: McArthurGlen Designer Outlets

0

Share This Post