En klassiker inden for modemagasiner

En klassiker inden for modemagasiner

 

En virkelig klassiker når det kommer til modemagasiner i Danmark er Femina. Femina der udgives af Aller, er udkommet i sin nuværende form siden 1952 så det er rent faktisk det ældste kvinde ugeblad i Danmark. Femina henvender sig til moderne kvinder og bladet dækker emget mere end mode. Der er også artikler om psykologi, madlavning, hobby aktiviteter og rejser. Alligevel er det stadig modevinklen, der er magasinets force.

Mange af Feminas artikler er nu tilgængelige på http://www.femina.dk/, men man kan også stadig købe magasinet i papirform i de fleste supermarkeder, kiosker og lignende eller man kan tegne abonnement så man får magasinet ind af døren hver gang der udkommer et nyt eksemplar.

Jeg synes Femina er et udmærket magasin, der på en fin måde får dækket de fleste emner. Det er dog ikke nær så godt hvis man er modefanatiker som de mere dedikerede modemagasiner.

Billede: moonhouse

0
Carina Hansen

Hej jeg hedder Carina og har en enorm passion for mode. Jeg har arbejdet i forskellige modehuse og har fået mulighed for at blogge her på fashionfollow.dk i min fritid. Jeg deler alt det jeg finder spændende derude samt nogle af mine egne designs. Hvis du også har lyst til at skrive på fashionfollow kan du kontakte os via kontaktformularen. Ellers er du altid velkomen til at skrive en lækker kommentar ;)

Share This Post