Et dansk mode magasin til fornuftige penge

Et godt dansk mode magasin til fornuftige penge er Woman. Bladet er udgivet af Benjamin/Bonnier og Jubii og bladet er relativt godt etableret. Woman byder på en lang række gode artikler om mode både internationalt og nationalt. Ud over mode kan du også læse en lang række artikler om livsstil, madlavning, erotik og meget andet i Woman.

Magasinet koster ca. 50 kroner og kan fås i de fleste butikker. Lige nu kører der dog et særtilbud på http://bonniershop.dk/node/32850/form?media=wom&popup=1&utm_source=WOM.dk&utm_medium=banner&utm_content=300×250&utm_campaign=14.07_EOS_hyggeh%C3%A6fte hvor du kan købe tre numre for 129 kroner og så får du også et hyggehæfte og to stk EOS læbestifter med oveni prisen.

Woman er et glimrende magasin for en rimelig pris. Jeg synes ikke helt det er på højde med de lidt dyrere blade men det er helt bestemt værd at læse og det giver et godt overblik over hvad der rører sig på markedet.

Billede: News Oresund

Hej jeg hedder Carina og har en enorm passion for mode. Jeg har arbejdet i forskellige modehuse og har fået mulighed for at blogge her på fashionfollow.dk i min fritid. Jeg deler alt det jeg finder spændende derude samt nogle af mine egne designs. Hvis du også har lyst til at skrive på fashionfollow kan du kontakte os via kontaktformularen. Ellers er du altid velkomen til at skrive en lækker kommentar ;)

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top