Få længere hår på en hurtigere måde

For de utålmodige typer

Jeg er selv en rigtig utålmodig type når det kommer til længden på mit hår.. Jeg misunder de mennesker som kan klippe deres hår og så er det tilbage i samme længde kort tid efter, så for folk som ikke har tålmodigheden til at vente, så er der kommet noget nyt på markedet – Imedeen.

Hvordan fungere Imedeen?

Imedeen er nogle piller/tabelletter som man skal tage hver dag – jeg mener nok at det er to piller man skal tage på samme tidspunkt hver dag i en månedens tid, det skal selvfølgelig drikkes med vand.
Jeg har læst inde på diverse blogs om piger som selv har prøvet det, og de står inde for at produktet virker – at man allerede efter en månedens tid kan se at ens hår bliver længere.

Det er ikke kun for håret

Disse piller gør ikke bare håret længere, men der er simpelthen også noget i dem her piller som går ind og gør håret mere sundt, så hvis man ikke bare vil have længere hår men også vil have noget sundere hår, hvorfor så ikke slå to fluer med et smæk?
Som overskriver på dette afsnit siger, så er det altså ikke kun håret disse piller er gode ved – nej, de går nemlig også ind og gør en negle flotte og sunde. Der skal normalt ikke særlig meget til før ens negle bliver usunde og grimme og ens neglerod er fuldstændig ude af kontrol, men dette sker selvfølgelig ikke hvis man er god til at passe på sine negle.
Men hvis man ikke er typen der normalt går op i sine negle, vil de piller her, gøre det let og overskueligt at ordne sine negle, uden direkte at gøre noget.

Kan købes her

Pillerne er tilgængelige i din lokale MATAS butik og jeg kunne ikke forestille mig at de vil koste særlig meget, det er altid værd at prøve – men hvis du vælger at prøve dem af, er jeg næsten hundrede procent sikker på at du vil blive glad for at du prøvede dem.

Billede: betsyjons

0

Share This Post