Fashionabel på arbejdet og i hjemmet

Fashionabel på arbejdet og i hjemmet

Når man arbejder i sundhedssektoren er der ofte faste rammer for påklædningen – og den fashionable frihed er begrænset. Hvis du er en af dem der har forstand på fashion, og går op i den måde du klæder dig på i hverdag, men ikke har mulighed for at gå i dyre mærkevarer eller den seneste trend på arbejdet – så frygt ej, der er håb forude.

Et af de steder hvor du kan styre din selv med en smule kreativ frihed er på accessories delen. Og er der en accessories som du mere eller mindre altid har brug for på arbejdet, så er det et ur – mere specifikt de smarte sygeplejeure.

Et sygeplejeur er trods navnet, ikke kun til sygeplejersker, men kan bruges af alle der måtte finde det praktisk. De findes blandt andet i et utal af forskellige farver og kan derfor nemt mixes og matches med dit arbejdstøj – og formentlig også peppe det en anelse mere op!

 

Den perfekte gave til hende

En travl hverdag bør ikke kompliceres yderligere, og selvom et ur kan virke som en meget lille detalje – så er det en vigtig detalje. Det absolut vigtigste ved disse sygeplejeure er, at de er hygiejnske og kan rengøres uden problem. Der er ingen frygt for, at bakterier eller andet skal gemme sig i krogene af ens smykker. Materialerne spænder fra fleksibelt silikone til de mere klassiske materialer som sølv, guld og rustfrit stål.

 

Lad ikke uniformen afholde dig fra at dyrke mode

En uniform er altså ingen undskyldning for, ikke at krydre ens daglige outfit med lidt farverige accessories. Prøv f.eks. at tage et kig på de mange sygeplejeure hos Color4Care, og se hvor mange forskellige designs du har at vælge imellem – der er uden tvivl et der kan matche din stil hvad enten du er til neon, print eller neutrale farver.

 

0

Share This Post