Fedt dansk design fra BeChristensen

Fedt dansk design fra BeChristensen

Smykker passer til alt slags vejr

Ligesom årstiderne ændre sig vil dine smykke valg ændre sig med dem. At finde smykker uanset vejret kan være svært og dyrt. Heldigvis kan man finde frem til de rette smykker, uanset hvor varmt eller koldt vejret er. Vi kender alle smykker kan bæres uanset vejret, men alligevel ønsker man at bære smykker, der er passende for den aktuelle sæson. I løbet af vinteren tilrådes det ikke at bære tykke smykker som fx. armbånd eller lange halskæder. De vil let blive viklet ind i det varme vintertøj og mases ud. Smykker er beregnet til at blive set, så i løbet af vinteren kan man med fordel bære tynde halskæder og armbånd. Disse smykkevalg er lette nok til at bære under sin frakke og når du så tager den af, vil du afsløre dine smukke smykker. Også dingle øreringe er perfekte til vinter og kan ses uanset hvor tildækket du er. Om sommeren så bær prangende og farverige smykker og skab et udfordrende friskt look. I efteråret så vælg mørkere toner, der supplerer årstiden. Her bringer vi lidt om det nye seje danske smykke firma BeChristensen.

En fed ny kollektion fra BeChristensen

BeChristensen armbånd er helt og aldeles dansk design og det er virkelig gået hen og er bleven hot på det sidste. Firmaet er fornyligt kommet på banen med en helt ny kollektion. Designeren bag er den blot 23 årige Christine Friis Jakobsen, der har designet en kollektion der er inspireret af det samiske folks smykke tradition. Armbåndene kombinerer gamle håndværksmæssige traditioner og råvarer fra samerne med moderne tekstiler i et unikt design. Alle armbånd er håndlavede og de indeholder ting såsom rensdyrlæder og tintråd med sølv. I en række modeller er der indflettet perler og i enkelte eksklusive modeller er der også diamanter og 18 karat guldtråd.

 

Du kan se meget mere fra BeChristensen på http://www.bechristensen.com/home

0
Carina Hansen

Hej jeg hedder Carina og har en enorm passion for mode. Jeg har arbejdet i forskellige modehuse og har fået mulighed for at blogge her på fashionfollow.dk i min fritid. Jeg deler alt det jeg finder spændende derude samt nogle af mine egne designs. Hvis du også har lyst til at skrive på fashionfollow kan du kontakte os via kontaktformularen. Ellers er du altid velkomen til at skrive en lækker kommentar ;)

Share This Post