Festivalmode

Festivalmode

Sommer er tiden for festivaler og med festivalerne følger utrolig lange branderter i et halvlummert telt (eventuelt med en halvlummer fremmed mand), sol, kærlighed og smukke klæder, som du kan vise frem for et af verdens mindst kritiske og mest modebevidste publikum: festivalgængerne. Her kommer en guide til dette års festivaler: de moderigtige essentials og ikke mindst nødvendighederne når du pakker til festivalerne i år.

 

Pakkeliste:

Der er utrolig mange ting, man kunne finde på at spække sin pakkeliste med, når man skal på festival. Hvem har dog ikke brug for sæbebobler, uendelige mængder gaffatape og 30 dåser tun? – men udover telt, liggeunderlig, sovepose og billet er der her tre ting, som er helt uundværlige, hvis du skal tilbringe din næste tid på en festival.

Festivalstolen – er helt nødvendig, når du skal sidde med veninder og bælle øl klokken 10 om morgenen, mens du med halvlukkede øjne observerer de trætte festivalgængere, der kommer gående forbi i mudrede gummistøvler. Den bliver dog med sikkerhed stjålet undervejs.

Desinficerende – hvis du gerne vil spise mad, mens du er på festival, kan du med fordel have noget desinficerende liggende i tasken, så du ikke også spiser alle de andre festivalgængeres bakterier.

Solcreme – for selvfølgelig bliver det da strålende vejr, når du skal på festival. På med solcremen og sommersmilet.

 

Festivalmode

Festivaler er et modemekka og en rig lejlighed til at eksperimentere – så frem med modet,  cowboystøvlerne, kimonoerne og de flæsede jakker. Der er dog nogle festival essentials, du ikke så let kommer udenom – og her er fem af slagsen: Solbrillerne findes i en række forskellige varianter, men er en tømmermændsramt piges bedste ven, skærmende mod både sol og blikke. Bæltetasken kan være et moderigtigt accessory og kan være lavet af læder, stof eller have tilhørt din moster Olga – så længe den kan være mor for dine penge, din oldgamle Nokia og dine kondomer den næste tid. Sommershortsene- eller nederdelen skal selvfølgelig være tilpas korte nok til, at du kan få sol på stængerne, og er især gode kombineret med en sort rullekrave, som er både fin og feminin at have på under festivalerne – outfittet kan nemt fungere i selskab med et par sorte gummistøvler, som hurtigt vil blive dine fødders bedste venner. En anden ting, som du kan varme op til festivalerne med, er en ny frisure. Få din inspiration fra denne guide til hårmode- og trends i 2013 fra q.dk

 

 

Billede: gareth1953 Cataract Creating Chaos

0

Share This Post