Frie hænder med en rygsæk

Frie hænder med en rygsæk

Fødderne er befriet fra vinterstøvlerne. I modebilledet fylder komfortable kondisko mere end de høje hæle og bliver fødderne for varme eller trætte, kan de blive sat fri havvand eller grønt græs. Sommer velværen er sikret for vores fødder men hvad med hænderne. Lad os sætte dem i gang med samme praksis som for fødderne.

Flotte hænder

Vinterhandskerne er lagt til side for mange måneder siden, men hvor finder vi lindring for trætte hænder ? Jeg kan huske at Madonna engang bemærkede at vores hænder er afslører alderen ligeså meget som rynkerne i ansigtet. Alligevel går vi mere op i ansigtspleje. Jeg er begyndt at bruge resterne fra min ansigtsserum til hænderne og har altid en min håndcreme med mig. Når grundplejen er på plads pynter en flot neglelak altid. Andre medbragte genstande er renseservietter, neglefil, neglelak fjerner og med håndcremen er et ekstra rum i tasken kun til håndpleje en rar ting.

Håndtaske eller rygsæk

Tit har du både mobil, pung og remmen fra håndtasken at bakse med når du skal fikse noget op fra bunden af tasken. Her kommer rygsækken ind i billedet og den har næsten nydt samme renæssance som gummiskoene. Begge kan anskaffes i mange farver og kan tilpasses din tøjstil.

Her kan du finde en flot rygsæk. I stedet for at have hænderne fulde er det nu kun mobilen du har lige ved hånden og ikke en overfyldt håndtaske. Et ekstra gode ved rygsækken er at jeg har en hel lomme til min håndpleje.

Lad hånden føje det høje græs i vejkanten, køl hænderne i de forskellige springvand i byen eller gå blot hånd i hånd igennem sommerdagene.

0

Share This Post