Garderoben skal udskiftes

Hvis ikke du allerede har gjort det, så er det på tide at udskifte din garderobe.

Farver

Det første du skal gøre er at kigge efter farverne i garderoben. De mørke farver skal gemmes væk til næste år eller gives væk til genbrug. Dernæst skal du sørge for at finde de lyse farver frem. Det kan være pastelfarver, men også almindeligvis lyse farver. Find også de farver som klæder dig og ikke kun dem der er hotte.

Mønstre og blonder

Så skal du finde ud af om du vil gemme det tøj der er mønstre eller blonder på. Hvis du er i tvivl om hvad der er mode nu, kan du købe et af de mange modeblade.

Modeblade til inspiration

Du skal finde et blad der passer til din stil og type. Du kan være husmor, karrierekvinde og mor, karrierekvinde, studerende, lønarbejder osv. Du kan også have defineret din helt egen stil og bliver måske betaget af at kigge på gadebilledet i stedet for.

Gadebilledet som inspiration, når garderoben skal udskiftes

Jeg plejer at købe et modemagasin og benytte mig af gadebilledet. Det er intetsigende for mig kun at bruge blade. Jeg kigger både på det sted jeg bor, men også inde i byen. Da jeg bor i en forstad er jeg ikke så dybt inspireret, desværre. Derfor er jeg nød til at tage ind mod byen eller gå ned af nogle af de mange sidegader inde i KBH.

Tøjet skal til genbrug

Min holdning er at tøjet du ikke vil have i din garderobe skal til genbrug. Lad være at smide det ud. En anden ting du kan gøre er også at sætte en annonce i den blå avis. Du kan ganske enkelt gøre det at du pakker dit gamle tøj i en sort sæk. Du skriver en annonce i den blå avis eller et andet passende sted, hvor du skriver ”til afhentning, gratis”. Husk at skrive at du ikke kan garantere for kvalitet eller størrelse, men at det som udgangspunkt er i god kvalitet. Så undgår du utaknemmelige kommentarer, når garderoben skal udskiftes.

Billede: AgathaGarcia

0

Share This Post