Genbrug hot?

Hvis du spørger mig, så er genbrug hot. Der er flere kendte, der også donerer til genbrug.

Genbrug er hot fordi man hjælper andre

Noget for noget. Du hjælper andre med at få noget. Du er selv så heldig, at have noget. Der er så også den type mennesker, der siger at når man selv har tjent pengene, så vil man også selv bestemme hvad de bruges på. Ganske rigtigt. Men derfor kan man alligevel godt hjælpe andre. Det kan man gøre ved at give det gamle tøj væk eller sælge det til mindre pris end da man købte det.

Sælge eller genbrug

Det kommer an på ens egen økonomi, samvittighed og tøjets stand. Hvis man ikke selv har så mange penge, kan det være rart at få lidt penge for det gamle tøj. Man kan eventuelt sætte det til salg på nettet, på aktioner eller andet. Men hvis man har mange penge og ikke gider at bruge den tid det kræver at tage billeder af tøjet, skrive tekst og sætte det til salg, så kan man give det væk som genbrug. Der findes flere genbrugssteder rundt omkring i Danmark.

Tøjets stand

Uanset hvad du vælger, skal tøjet være vasket, uden huller og skjolder. Du skal aflevere et pænt stykke tøj. Der er nogle kreative mennesker, der godt kan anvende tøjet som stofrester, som fyld i puder, dyner eller stoflegetøj til børn. Det  er også en måde at anvende gamle rester på. Så tænk kreativt når du skal af med dit gamle tøj. Selvom man ikke kan bære det mere, kan det have andre formål. Det kan også syes om til små karklude, viskestykker eller støvklude.

Hvem vil have det? Er genbrug hot ?

Det er forskelligt. Studerende kan oftest have gavn af det. Familier uden så mange penge. Men hvis du sælger det kan det også være unge mennesker, der gerne vil være med på moden, men ikke har råd til at købe det nyt. Om det er hot, vil jeg lade op til den enkelte at vurdere. Men jeg har benyttet genbrug, de sidste 10 -15 år af mit liv og jeg synes bestemt at genbrug er hot.

Billede: andyarthur

0

Share This Post