Gratis fragt ved shopping

Jeg har selv skrevet tidligere, at jeg kun køber i butikker med gratis fragt. Det er en sandhed, der kan modificeres. Jeg forklarer her.

Gratis fragt og pris

Når du finder en vare på nettet, der er annonceret med gratis fragt, så vær opmærksom på om prisen er øget. Et firma, fastsætter selv varen på sine varer. Jeg plejer at sammenligne på pricerunner.dk.

Årsagen til jeg bruger pricerunner, er fordi der kan spares flere hundrede kroner, ved at købe varen det rigtige sted. Som jeg også har skrevet tidligere så kigger jeg efter e-mærke(min sikkerhed) og jeg kigger efter stavefejl på hjemmesiden, dårlige billeder, dårlig opstilling om hjemmesiden ser professionel ud. Jeg er ligeglad med deres uddannelser og arbejdsbaggrund, bare de kan levere varen.

Jeg vil ikke snydes

Når jeg finder en vare til 300 kr. og der står gratis fragt, så sammenligner jeg varen på pricerunner. Jeg kigger efter om det er den samme vare, samme farve, størrelse og stand. Hvis det er præcis den samme vare og den står til 200 kr. med fragt, så undersøger jeg fragtens pris. Hvis det er under 300 kr. med fragt, så bestiller jeg selvfølgelig der.

Nogle tager meget mere for varen

Folk bestemmer selv hvad de vil tage for deres varer. Men jeg kan ikke lide at blive snydt. Hvis der er tale om en sundhedsydelse eller velvære så betaler jeg efter kvalitet og så er det okay for mig hvis det er dyrere, det jeg køber. Men hvis jeg køber et stykke tøj, som er ens i begge butikker, så køber jeg selvfølgelig tøjet, der hvor det er billigst.

Andre kilder

Hvis du ikke kan lide pricerunner, kan du også google varen på nettet. Det plejer jeg også tit at gøre. Jeg ved ikke om alle varer dukker op, når man søger på pricerunner. Så nogle gange søger jeg også på andre søgesider.

0

Share This Post