Hængekøje

Nu er det ved at blive sommer. Foråret varsler varme forude og det er på tide at tænke på hængekøjer.

Hængekøje i haven eller i stuen

Hængekøjer forbinder man normalt med nogle, der skal hænge udenfor. Men i virkeligheden kunne man hænge en i sin stue eller på sin terrasse, hvis den er bred nok. For at fuldende et romantisk look, kunne man vælge en hængekøje i naturfarver, som ligner det er håndlavet.

Hvor køber man hængekøjer

De kan både købes i butikker og online. Jeg har selv tænkt på at købe en i Moreland.dk. For det første har de e-mærke og for det andet har de et super spændende udvalg. Men der er også mange andre spændende steder på nettet at finde dem. Jeg fandt faktisk også noget andet, det hedder en hængestol. Hvad jeg ender med at købe er ikke godt at vide. Måske bliver det bare et kig for denne gang, men der er i hvert fald inspiration til næste indkøb.

Hængekøje og afslapning

Hvis jeg købte en hængekøje, ville jeg helt sikkert anvende den til at slappe af i. Jeg kunne sagtens blive inspireret af billedet og hænge den i min fremtidige have. Måske have en god bog ved hånden og telefonen slukket.

Priser

Så vidt jeg kan se varierer de en del i prisen, men en helt almindelig hængekøje, kan man købe for 249 kroner.

Type

Hængekøjer findes i flet, stof, dobbelt hængekøjer, nethængekøjer, hængekøjer med tværpind mm. Dobbelthængekøjen kunne også være spændende, den har jeg ikke prøvet før. Der kunne måske være romantik i luften, ved at invitere sin date med i ”køjen”.

Billede: marlon.net

0

Share This Post