Hold din krop ung og smuk

Hold din krop ung og smuk

Både mænd og kvinder ønsker at have en ung og smuk krop så længe som muligt. Men når man er blevet 20 år gammel, starter kroppen desværre med at gå i forfald. Men heldigvis går det meget langsomt, og man kan gøre visse modangreb, således aldringen bliver væsentligt forsinket.

Der findes masser af gode magasiner om skønhed og mode, og på nettet kan man selvfølgelig se mange hjemmesider om skønhed og råd til at holde sig ung og smuk. Et udmærket eksempel er bladet Elle, som i mange år har været det førende magasin til kvinder om skønhed og mode. På deres side elle.dk  kan man læse om tips til makeup, sundere mad, parfumer og tøjmode og meget mere.

 

Hvordan holder man sig ung og smuk?

Det er ikke nok at læse om andres gode råd om skønhed, man skal også følge disse råd. Man kan naturligvis snyde lidt, så man får skønhedskirurgi med ansigtsløftninger og fedtsugninger, men den gammeldags metode er nok den bedste. Mange operationer virker kun i få år, derefter krakelerer hele facaden, og dette nye resultat bliver endnu sværere at rette op på.

Så du slipper nok ikke for en tur på løbebåndet, idet motion er den bedste kur, således kroppen hjælpes indefra til at gløde med en sund kulør, som vil udstråle fra dig helt automatisk. Men du skal samtidig tænke dig godt om, når du laver din mad.

Spis sundt med mange fibre og grøntsager og hold lidt igen med den fede sovs og flæskestegen. Her i bladet Femina er der en fantastisk god artikel om, hvordan man holder sin hud ung og smuk. Rådene er især, at man skal massere sit ansigt og krop med sesamolie. Man skal spise sund mad og især mere fiskeolie. Desuden skader det ikke at få lidt massage engang imellem.

 

Sådan får du en smuk krop

Der er mange og kendte råd til, at man får en smuk krop med god kulør og uden antydninger af ulækre fedtdeller på kroppen. Her i ALT for damerne kan du i artiklen læse om disse råd om at holde kroppen smuk.

Man bør især koncentrere sig om at træne de små muskelgrupper, således hele din krop er i topform, så din krop er helt i elegant balance. Det nytter jo ikke noget, at man kun træner sine ben eller sine arme eller sin mave, det er nødvendigt at hele kroppen bliver i god form.

0
Carina Hansen

Hej jeg hedder Carina og har en enorm passion for mode. Jeg har arbejdet i forskellige modehuse og har fået mulighed for at blogge her på fashionfollow.dk i min fritid. Jeg deler alt det jeg finder spændende derude samt nogle af mine egne designs. Hvis du også har lyst til at skrive på fashionfollow kan du kontakte os via kontaktformularen. Ellers er du altid velkomen til at skrive en lækker kommentar ;)

Share This Post