Hold fødderne tørre, når det regner

Hold fødderne tørre, når det regner

Selvom kalenderen siger december og vinter, kan man alligevel ikke helt regne med, at regnen udebliver til fordel for snefnuggene. Som det ser ud lige nu, får dine børn brug for et par gode og solide gummistøvler, som kan holde deres fødder tørre under et skybrud. Men, hvilke gummistøvler du skal vælge, er ikke helt ligemeget.

Gode råd om gummistøvler

Der er et væld af gummistøvler at vælge imellem, hvoraf nogle er bedre end andre. Men, hvordan finder man ud af, hvilke der er bedst til ens børn?

  1. For det første skal du vælge nogle gummistøvler i naturgummi. De kan nemlig formstøbes, så gummistøvlen vil tilpasse sig til foden – hvilket kun er godt for dit barns fødder, når det er ude at lege eftermiddag efter eftermiddag.
  2. Det næste du skal lægge mærke til, når du er ude at shoppe støvler til dit barn, er, at du skal lægge mærke til gummistøvlens bredde. For vælger du ikke en støvle, der i bredden passer til dit barns fod, vil dit barn ikke kunne holde den på foden – og så er det jo netop, at der kommer vand ind i støvlen.
  3. Derudover vil det være en rigtig god ide, hvis du vælger en gummistøvle, hvor indlægssålen kan tages ud. Det er vigtigt i forhold til, når du skal måle om støvlen passer, men også når dit barn har været ude at lege. For den kan godt have svært ved at tørre ordentligt, hvis ikke den kan tages ud.
  4. Når dit barn tager gummistøvlen på, skal den sidde fast om hælen. Det gør ganske enkelt, at de barn kan holde gummistøvlen på – ellers får du nogle meget våde og gennemblødte støvler med hjem fra børnehaven.

Når du med ovenstående tips har fundet frem til det par, som du gerne vil have til dit barn, kan du spare penge ved at tjekke, om støvlerne også findes på en webshop. Her vil Miinto være et godt bud, for her kan du blandt andet bruge en Miinto rabatkode, således at du kan få støvlerne endnu billigere end i butikken, hvor du har fundet dem i. Det er smart!

1

Share This Post