Hunkemöller bikinier

Hunkemöller bikinier

Hunkemöller er normalt et mærke med lingeri til den lidt mere modne kvinde. Men i år har Hunkemöller virkelig gjort det godt med deres bikinier. De har et bredt udvalg af bikinier, og deres bikinier er meget moderigtige.
Jeg har valgt at vise jer nogle af mine favoritter.

Armygrøn bikini

Deres armygrønne bikini, eller “Formstøbt bøjle bikinitop Hot Beads” som den er kaldt på hunkemoller.dk, er en bikini med bøjle som både lukkes med et spænde, samt en halterneck.

Bikinien er lavet i et armygrønt materiale, med røde og guld perledetaljer på halterneck'en, derudover er der en flot snoning på bikinitoppen. Denne bikini har vattering. Underdelen er en ret dækkende trekantsunderdel med snore i siden.

Guld og pastel bikini

Deres guld og pastelfarvede bikini, eller “Glitzbandeau-bikinitop” som de kalder den på hjemmesiden, er en bandeau-bikinitop med binderyg, som har et asymetrisk guldbånd, samt en skål i en sart lyserød og en skål i mintfarve. Denne bikinitop er uden bøjle. Bikini underdelen er en ret dækkende bindeunderdel i mint, med en lyserød kant foran og gulddetaljer.

Koboltblå bikini

Hunkemöllers koboltblå bikini, eller “Ocean Girl trekantbikinitop” som de kalder den på hjemmesiden, er en koboltblå trekantbikinitop med et guld og diamant detaljeret bånd på den ene side af bikinitoppen, samt en guldring der binder de to skåle sammen, med koralfarvede detaljer hængende fra denne ring. Bikinitoppen er en halterneck, som har binderyg. Denne bikini har udtagelig vattering.

Underdelen er en mellemdækkende bindeunderdel, med samme guldcirkel der forbinder bikinien til snorene, og samme koralfarvede detaljer hængende fra snorene.

Pink og koral blondebikini

Den pink og koral blondebikini, eller “Bikinitrusser Tropicana” som de hedder på hjemmesiden (noget galt med navnet da det er en top der hedder “bikinitrusser”, men det er det der står…), er en pink bikini med koralfarvede blonder over, med en lille sløjfe i midten af skålene, som er en halterneck. Bikinien har en klemmelukning, og har push-up. (fås også som trekantstop)
Underdelen er en mellemdækkende bindeunderdel med samme blonde som på toppen, og pinke snore på siderne.

Blomstret monokini:

Hunkemöllers blomstrede monokini (badedragt der ligner en bikini bagfra), eller “Badedragt Garden” som den hedder på hjemmesiden, er en farvestrålende blomstret monokini med en guld cirkel mellem skålene, og et lille hul under skålene,  som giver en flot detalje. Det er en halterneck med binderyg.

4

Share This Post