HVORFOR JERSEYS ER BLEVET SUPER POPULÆRE PÅ DET SIDSTE

Det kan godt være du intet kender til basketball og at du aldrig så meget som har besøgt en basketarena. Alligevel bør du ikke overse den nye mode der har indfundet sig med at bære barsket trøjer eller jerseys som de hedder. Jerseys er nemlig gået fra at være noget helt ordinært og en anelse street til at være toppen af poppen indenfor mode. Det ligger nok i tiden at for at være trendy skal tøj også udstråle en sund attitude og det må man jo sige en basket jersey gør. Alle de kendte går med det fra Miley Cyrus til Cara Delevingne.

 

Hvis du ligger inde med endnu flere gode hints eller historier om hvordan en basket trøje kan pifte op i klædeskabet så kom endelig med det..

Billede: USAG-Humphreys

1
Carina Hansen

Hej jeg hedder Carina og har en enorm passion for mode. Jeg har arbejdet i forskellige modehuse og har fået mulighed for at blogge her på fashionfollow.dk i min fritid. Jeg deler alt det jeg finder spændende derude samt nogle af mine egne designs. Hvis du også har lyst til at skrive på fashionfollow kan du kontakte os via kontaktformularen. Ellers er du altid velkomen til at skrive en lækker kommentar ;)

Share This Post