Jack&Jones – evigt populært

Jack&Jones kendt for deres jeans

Jack & Jones etableredes i 1900. Her sendte Bestseller en ung ildsjæl til modemessen i Oslo. Det var dette der førte til et nyt varemærke blev en realitet. I de første år af Jack & Jones’ eksistens har mærket vist sig at være et af de mest markante jeans-mærker på markedet.

Jack&Jones har bredt sig til hele verdenen

Det findes nu i masser af butikker i hele verdenen og vi kender alle sammen mærket. Men vi har også alle sammen en holdning til mærket. Jeg husker især mærket fra 1990erne. Men det har selvfølgelig ændret sig meget siden da. Men i 1990erne var man trendy, hvis man købte deres tøj, man var aldrig helt udenfor, hvis man havde tøj fra Jack&Jones.  I dag fungerer Jack & Jones, som en af Europas førende producenter til mænd. Jeans er dog stadigvæk deres kendetegn og det man husker dem for.

Design og idé

Deres forretning defineres udfra fem særlige varemærker, som alle er designet ud fra en idé, koncept og design. Der er derfor ikke tale om tilfældigheder og ligegyldigt design. Men et design der nøje er udvalgt efter særlige idéer. Jack & Jones tilbyder et bredt udvalg af varer indenfor både tøj, accesories og sko.

De har sørget for at ramme bredt. De er ikke til den smalle målgruppe og det er måske også det, der fastnagler deres endelige succes. De kan nemlig tale til enhver mand gennem deres tøj og der er ikke den mand, de ikke kan nå. Men når det er nævnt skal man også vide, at man sagtens kan blive skuffet hvis man ukritisk kigger på deres tøj.

Man skal have for øje, at der skal kigges, søges, ledes og spørges. Hvis du hører til den kræsne mand, kan du være nød til at gå ind i butikken med en konkret efterspørgsel. Men så burde du også kunne finde, det du godt kan lide. Du kan også finde et bredt udvalg fra Jack&Jones inde på Streetmans hjemmeside.

0

Share This Post