Jakkesæt til kvinder?

Jakkesæt til kvinder?

Jakkesæt og kendte

Jakkesæt er blevet rigtigt moderne og er set mange gange på den røde løber på kendte personer.  Jakkesæt giver et udtryk af at man er selvstændig og stærk, hvilket er to ting som kvinder nu om dage gerne vil vise. Kvinder er blevet mere opmærksomme på ligestilling og vil gerne vise at de ikke bare skal gå i køkkenet, men sagtens kan stille sig op og være selvstændig og stærk.

Rihanna, Angelina Jolie, Kim Kardashian, Emma Roberts, Taylor Swift og Mila Kunis er bare nogle ud af mange modeikoner der har båret jakkesæt på den røde løber. Som regel er disse jakkesæt båret sammen med let krøllet hår og enten en “nude” eller rød læbe, og en meget elegant høj hæl, som gør look'et lidt mere feminint og samlet. Faktisk er sådan et jakkesæt til piger ret sexet, og tør du tage det på til en fest, er jeg sikker på du vil få massere af positiv opmærksomhed.

Måske vi piger burde huske “Miss Independent” af Ne-Yo, hvor han snakker om at ville have en selvstændig pige, og der er også kvinder i jakkesæt (som er noget han mener er sexet) – husk det ladies (se her).

Hvor man køber dem

Jakkesæt til kvinder fås ligesom til mænd i mange forskellige prisklasser. Man kan få et rigtigt lækkert jakkesæt hvis man gider investerer i det, men vil man lige prøve det af først, så kan man finde noget til en billigere pris.

Her kan du se jakkesæt i forskellige priser.

3

Share This Post