Jeg drømmer om kjoler under juletræet!

Jeg drømmer om kjoler under juletræet!

Så begynder julen at nærme sig med hastige skridt og jeg er ved at være ret så spændt må jeg tilstå. I år har jeg lavet en hel vildt lang gaveliste til min kæreste, for sidste år havde jeg kun nogle få gaveønsker men jeg fik ikke nogen af dem opfyldt. Så nu håber jeg han fårstår mit hint. Selv om listen er lang er der faktisk mest kjoler på den.

De smukkeste lange kjoler

Især lange kjoler hitter på min ønskeliste i år. Jeg har set så mange flotte kjoler hos Stylepit, og især udvalget af de lange modeller er imponerende. De flotteste er dog rimelig dyre, men der er gode juleudsalg og jeg synes jeg har været en god pige i år så jeg synes helt klart jeg fortjener ihvertfald en enkelt eller to. Især kunne jeg godt tænke mig den her kjole fra Vila.

Nå nok om mine ønsker. Glædelig jul allesammen!

0

Share This Post