Klæd dig på til forår 2014

Klæd dig på til forår

Jeg glæder mig altid til foråret. Det er dejligt med den friske forårsluft, fuglekvidder, lange gåture i forårsvejret, caféture og brunchmenuer. Det er klart, min påklædning er ikke den samme, når jeg tager ud med veninderne, som når jeg er ude i naturen. Det gælder om at klæde sig på til forår, på den rigtige måde.

Den rigtige måde, at klæde sig på

Den rigtige måde at klæde sig på, afhænger i høj grad af din personlighed og dit formål. Der er jo nogle typer, der overhovedet ikke har lyst til at ændre deres udseende og de tager gerne på café med gummistøvler eller slidt jakke. Jeg er sådan set ret ligeglad selv med dette. Jeg tager det på jeg har lyst til og det mener jeg er den rigtige måde, at klæde sig på.

Forår

Men der er alligevel nogle ting, der er praktiske, at huske når det er forår. Jeg plejer fx altid at have en paraply med i tasken. Selvom solen skinner om morgenen er det sket, at det pludselig er begyndt at regne uden jeg var forberedt på det. Så en paraply er en god ting. Nogle gange har jeg også haft et tørklæde med, men det er mere på grund af disse forårstemperaturskift. Jeg hader at fryse og et tørklæde er super godt og passer fint til både en gåtur eller en tur ude med veninder.

Tøj

Det rigtige forårstøj for mig er som oftest et par lange bukser og en kortærmet bluse eller skjorte. Dertil plejer jeg at tage en tynd jakke med, et tørklæde, solbriller og en paraply. Ganske simpelt. Jeg har fundet nogle fif på nettet, som man kan lade sig inspirere af. Der står blandt andet at farverne blå er gode til foråret 2014.

Desuden hitter buksedragter, de kan blandt andet købes i H&M. Og så er det meget sjovt, at bukser med volumen kommer frem igen. Nu har der ellers været en del der har overgivet sig til slim fit, men det ser ud til at ændre sig i 2014.

0

Share This Post