Klar til den røde løber

Hvis din store drøm er at vise dig lidt frem, eventuelt tiltrække dig opmærksomhed fra tusinder, mens du krydser den røde løber så er her en lille guide til hvordan du bliver hot nok til det. Jennifer Lawrence forklarer og viser nemlig hvordan man kommer til at se nøjagtig lige så lækker ud som de store Hollywood stjerner når de vandrer ned ad den røde løber.

Hvis du skulle ligge inde med endnu flere gode råd eller hints så del dem gerne.

Billede: Alan Light

Billede: Alan Light

0
Carina Hansen

Hej jeg hedder Carina og har en enorm passion for mode. Jeg har arbejdet i forskellige modehuse og har fået mulighed for at blogge her på fashionfollow.dk i min fritid. Jeg deler alt det jeg finder spændende derude samt nogle af mine egne designs. Hvis du også har lyst til at skrive på fashionfollow kan du kontakte os via kontaktformularen. Ellers er du altid velkomen til at skrive en lækker kommentar ;)

Share This Post