Kort hår er stadigvæk hot

Ting du bør tænke over du vælger kort hår

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken ansigtsform man har, når frisuren skal vælges. Kort hår kan se godt ud på de fleste ansigter, men ikke et rundt ansigt. Kort hår tiltrækker opmærksomhed til nakke og skuldre. Så hvis du har en kort nakke, brede skuldre eller dobbelthage, skal du nok lade håret gå ned til kravebenet.

Høje kvinder kan komme til at se maskuline ud med kort hår. Små kvinder ser ofte rigtig smarte ud med helt kort hår. Men hvis du er super tynd og uden former, risikerer du at komme til at ligne en 10-årig dreng. Hvis du har krøller kan det kommet il at se grimt ud med kort hår, men der er bare nogle der ser super godt ud, selvom de har krøller i det korte hår.

Spørg altid din frisør til råds, de plejer at være ganske ærlige. Kort hår er som oftest godt til fint hår, fordi det giver fylde. Se dig selv i et spejl inden du går ud af døren, der er set eksempler på folk, der har misforstået korthårslooket.

Hvor modig er du?

Sommeren er altid et godt tidspunkt at springe ud i at forvandle det lange hår til en smart frisure med kort hår. Der er jo mange muligheder – og du kan vælge at blive klippet i page, pixie, pjusket eller helt kort hår – alt efter hvor modig du er. Du kan lade dig inspirere af nogle af de mange gallerier der er på nettet.

Kort hår året rundt

Kort hår er ikke kun in om sommeren. Hele året rundt er det en frisure, der kan skabe fornyelse og indikere livsglæde og ungdommelighed.

Derfor elsker vi kort hår

  • Det er smukt
  • Det er frækt
  • Det ser altid så nyklippet og soigneret ud

Billede: colourauthority.com

7

Share This Post