korthårsfrisurer

Korthårsfrisurer

Korthårsfrisurer i 2013: Det var hot at have kort hår. Korthårsfrisuren måtte gerne være glat, tæt og sexet. Pandehåret skulle være kort og hvad angik nakken skete et comeback for 1920ernes graduerede nakke. Det var en nakke som var klippet meget kort og som bliver kortere og kortere nedadtil. Kvinder, som er mindre vovede, kan begynde med den samme silhuet i deres lange hår. 2013 var året med masser af muligheder. Det var sjovt at se, hvordan det pludselig var tilladt igen at have denne særlige frisure, med helt kort hår i nakken.

Bliv inspireret

Jeg synes sagtens man kan blive inspireret af frisurerne fra 2013. Desuden kan man hente idéer fra et hårgalleri, hvilket giver dig mulighed for at opdage noget nyt.  Jeg har fundet en frisør der klipper korthårsfrisurer og som samtidig har et rigtig smukt hårgalleri.

Korthårsfrisurer generelt

Kort hår kan se godt ud på de fleste ansigter. Man skal selvfølgelig være opmærksom, hvis ens hoved er rundt eller firkantet. I det hele taget skal man være særlig opmærksom på ansigtsformen, når man vælger frisure. Kort hår tiltrækker opmærksomhed til nakke og skuldre. Så hvis du har en kort nakke, brede skuldre eller dobbelthage, skal du nok lade håret gå ned til kravebenet. Høje kvinder kan komme til at se maskuline ud med kort hår. Små kvinder ser ofte rigtig smarte ud med helt kort hår. Men hvis du er super tynd og uden former, risikerer du at komme til at ligne en 10-årig dreng. Hvis du har krøller kan det kommet il at se grimt ud med kort hår, men der er bare nogle der ser super godt ud, selvom de har krøller i det korte hår. Spørg altid din frisør til råds, de plejer at være ganske ærlige. Kort hår er som oftest godt til fint hår, fordi det giver fylde.

Billede: petitepanoply

0

Share This Post