Korthårsfrisurer

Korthårsfrisurer

Korthårsmode kom frem for længe siden og har siden da være uhyre populært – ikke bare blandt os almindelige dødelige, men også blandt mange af de smukkeste kendte kvinder. Tænk bare på Emma Watson, Jennifer Lawrence, Beyoncé og Rihanna, som alle har klippet lokkerne af i løbet af 2013-14 og inspireret en hel ny bølge af korthårsfrisurer. Korthårsfrisurer lader til at være en trend, der ikke forsvinder foreløbig – og hvis man skal tage springet, kan man lige så godt gøre det med stil.

 

Guide til din frisure

Q.dk har i en årrække lavet guides til korthårsmoden – se blandt andet denne guide på siden fra 2013, som både beskæftiger sig med tidens trends og tendenser og også kommer med inspiration til, hvordan du kan style dine korte lokker. Til sammenligning kommer denne guide  fra 2014 med et galleri af de kendte kvinder og deres korte frisurer – om det er med eller uden pandehår, glat hår eller krøller eller med farve.

 

Klar, parat, klip

Kort hår kræver mod, men indikerer til gengæld også fornyelse og ungdommelighed og er desuden lækkert i sommervarmen. Hvis du overvejer at kaste dig ud i en større hårintervention og gå fra langt til kort hår er det altid en god idé at få en snak med din frisør, som kan give dig professionelle råd om, hvilken frisure der passer til lige præcis dig. Derudover kan det være godt at stille sig selv spørgsmål som for eksempel:

1. Har jeg lyst til at bruge tid og penge på mit hår?

2. Er mit hår egnet til en kort frisure? Hvis du er indehaveren af en imponerende afro, er det måske et lidt for ambitiøst projekt.

3. Hvordan er min ansigtsform? – oval, lang, rund, firkantet eller hjerteformet – din ansigtsform kan have meget at sige, når det kommer til, hvilken frisure der passer til lige netop dig.

 

Inspiration

Hvis du har besluttet dig for at tage springet, er det desuden altid en god idé at sætte sig til søgemaskinerne og finde inspiration – der findes utallige hårguides at tage udgangspunkt i – se for eksempel dette galleri fra Femina eller denne guide om frisurer og ansigtform fra Woman.dk.

Billede: Bellafaye Garden

Billede: Bellafaye Garden

0

Share This Post