Læbestift

Hvilken en læbestift skal jeg vælge? Det er altid det klassiske dilemma for mig. For på den ene side vil jeg gerne vælge en læbestift med farver og som udstråler selvstændighed og modenhed. Men på den anden side er det ikke altid pænt.

Hvad skal jeg vælge?

Når jeg læser om det eller forhører mig i butikker får jeg beskeden at det skal være enkelt og friskt. Men hvorfor er det så lavet så mange farver og hvordan kan jeg vide hvilken en af dem, der passer mig.

Pink og rosa

Jeg har fundet ud af at pink og rosa er pænt til mig. Det skal ikke være for kraftigt. Men det skal stadigvæk ses. Mørkt hår, mørke øjne så passer pink godt. Men den skal altså ikke være for kraftig. Det er et spørgsmål om personlige præferencer når mærket skal vælges. Men jeg bruger selvfølgelig altid mit ynglings mærke.

Læbestift der passer til foråret

Jeg har fundet at læbestifter til foråret godt kan være rosa med et strejf af lilla eller i de toner. Der kan sagtens piftes op med en lipgloss også. De findes i mange kulører. Jeg tror når man skal finde det rette mærke og farve, kan det bedst betale sig at gå ned hos en forhandler eller kosmetolog og få prøvet nogle forskellige farver. Det gjorde jeg i hvert fald.

Pris

Det gode ved læbestifter er at de sjældent er dyrere end man kan betale dem. Selvom jeg køber et dyrt mærke er det slet ikke dyrt i forhold til så meget andet. Læbestiften holder jo i lang tid, så det er alle pengene værd for mig. Jeg synes faktisk det ville være synd at spare lige præcis når det gælder læbestifter.

Billede: rockindave1

1

Share This Post