Marie Jo og SOL Lingerie

Den kendte modeskaber Marie Jo har æret Lingerikæden SOL med en ny forårs BH. BHen er speciel lavet til kæden og den blev lanceret her den 19 april i USA.

SOL er ikke så kendt i Danmark men forkortelsen står for Store of Lingerie og kæden blev lavet af søstrene Cindy Johnson og Jeanie Peterson, Kæden er kendt i USA for at levere luksus lingerie og svømmetøj til de smarte og rige. Du kan se mere om SOL og om Marie Jo bh’en på http://thelingeriejournal.com/sol-lingerie-honored-by-marie-jo/

Hvis du er tændt på selv at komme til at shoppe lækkert lingerie hos SOL så besøg butikkens hjemmeside http://sollingerie.com/ eller tag på en shopping rejse til Denver i USA.

Hej jeg hedder Carina og har en enorm passion for mode. Jeg har arbejdet i forskellige modehuse og har fået mulighed for at blogge her på fashionfollow.dk i min fritid. Jeg deler alt det jeg finder spændende derude samt nogle af mine egne designs. Hvis du også har lyst til at skrive på fashionfollow kan du kontakte os via kontaktformularen. Ellers er du altid velkomen til at skrive en lækker kommentar ;)

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top