Miinto er en smart kombination af fysisk butik og webshop

Konkurrencen i tøjbranchen er meget stor, så det gælder for den enkelte forretning at kunne skille sig ud fra konkurrenterne, hvilket kan være en svær opgave. Mange tøjforretninger har oprettet en hjemmeside samt en Facebook-profil som supplement til deres fysiske forretning, idet man derved kunne tiltrække kunder fra hele landet og dermed blive mere kendt og få flere markedsandele og øget omsætning. I 2009 stiftedes webshoppen Miinto i Danmark ud fra det enkle koncept, at mange modeforretninger over hele landet kunne samle deres sortiment og via samme hjemmeside gøre det tilgængeligt for alle online kunderne. Denne idé blev hurtigt populær og en økonomisk succes, så i dag har Miinto bredt sig med afdelinger i både Norge, Sverige, Spanien og Holland. Det er derfor muligt hos Miinto.dk at handle direkte i Danmarks bedste fysiske modebutikker, idet man har kombineret de fysiske modebutikkers ekspertise, service og tryghed med den online handlens fleksibilitet og tilgængelighed. En af firmaets medstiftere var også med til at grundlægge Just-Eat.com, som er lavet over det samme geniale koncept, idet man her kan online bestille mad fra restauranter rundt omkring i hele landet.

Hvad forhandler Miinto?

Miinto har Skandinaviens største udvalg af herretøj, dametøj, børnetøj, sportstøj og accessories, så kort sagt er det svært at gå forgæves på denne webshop, da de lagerfører alle de kendte mærker og modeller i alle størrelser og farver, og desuden er priserne absolut konkurrencedygtige. Det er således en meget tidsbesparende metode at søge og bestille tøj online på en webshop, hvor man nemt og hurtigt kan klikke sig frem til de ønskede mærker og se det aktuelle udvalg. Den nemmeste måde at finde frem til den ønskede vare er at vælge en kategori, klikke på ønsket størrelse og farve, hvorefter man kan se udvalget blandt alle mærkerne. Hvis du gerne vil spare penge når du handler hos Miinto så bør du holde et vågent øje med om der er nye vilde miinto rabatkoder hos tilbudssiden e-rabatkoder.dk. Du kan se alle deres miinto rabatkoder her.

Overvejer du at starte en tøjforretning?

Måske kan du endda nemmere starte en selvstændig virksomhed ved at samarbejde med Miinto, da man kan blive medlem af dette online fællesskab, som hver måned får besøg af mere end 1.000.000 kunder. Så kan du læne dig tilbage og lade de professionelle og erfarne konsulenter hos Miinto tage sig af alt det praktiske, hvorefter du dermed nemmere får kontakt med nye kunder til din butik. På hjemmesiden Miinto.dk kan kunderne nemlig også klikke sig frem til de nærmeste butikker i området, så derved får du masser af reklame og markedsføring ved at være en del af denne fælles indsats for effektiv markedsføring for tøj- og modebutikker i Danmark.

 

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top