Mode og børn

Mode og børn

Tidligere var det mest kvinder og enkelte smarte fyr, der valgte at spendere penge på mode rigtig påklædning men de sidste år er der i stigende grad blevet sat fokus på børn og mode tøj til børn.

Børnenes eget modemagasin

Cover kids er et nyt magasin med mode for børn. Magasinet har et oplag på 35.000 eksemplarer, hvilket gør det til dobbelt så stort som Vores Børn, Vi Forældre og Mor. Magasinet er sat til at udkomme ti gange om året og det koster ca. 50 kroner. Du kan se mere på http://coverkids.dk/

Nyt i Danmark

Indtil nu har man ikke haft et blad, der direkte henvender sig til børn omkring mode, men i udlandet er fænomenet ikke nyt. I udlandet har man de seneste år kunnet følge med i, hvordan de store modehuse har oprettet særlige børnetøjskollektioner, og på magasinfronten er det italienske Vogue Bambini førende, når det kommer til at parre børn med mode. Dette passer meget god med den trend man har set de seneste år, hvor en større og større del af husholdningsbudgettet bliver afsat til at opfylde børnenes behov og ønsker.

Hvis du har en holdning til modetøj til børn eller hvis du ligger inde med en masse god viden om emnet så skriv gerne ind eller efterlad en kommentar til indlægget.

Billede: ilyoungko

0
Carina Hansen

Hej jeg hedder Carina og har en enorm passion for mode. Jeg har arbejdet i forskellige modehuse og har fået mulighed for at blogge her på fashionfollow.dk i min fritid. Jeg deler alt det jeg finder spændende derude samt nogle af mine egne designs. Hvis du også har lyst til at skrive på fashionfollow kan du kontakte os via kontaktformularen. Ellers er du altid velkomen til at skrive en lækker kommentar ;)

Share This Post