Mors dag, forslag til gave

Vi elsker hende og hader hende på et og samme tid. Vi ved også at hun ikke vil tilgive hvis denne særlige gave bliver glemt. Mors dags gave.

Mors dag- forslag til gave

Jeg har lavet en liste med forslag til mors dag. Jeg har selv anvendt nogle af dem.

  • Jeg elsker dig mor
  • Chokolade sendt med posten som en overraskelse
  • Blomster er altid gode
  • Besøg hende
  • Et personligt brev, hvor du kommer med eksempler på alle de gode ting hun har gjort som mor og hvorfor du netop elsker hende

Mors dag er en søndag

Mors dag er altid anden søndag i maj. I år er det søndag d. 11.maj det er mors dag. Der er mange der siger at mors dag er en dag blomsterbutikkerne har opfundet for at tjene penge. Men mors dag blev opfundet i 1872 af en amerikaner. Dagen var oprindeligt også ment som en dag, hvor der skulle være fred. Men før denne dato har der været forskellige traditioner med at besøge sin mor, men dette blev dog ikke kaldt mors dag.

Falsk eller ægte

Giv kun din mor noget der føles ægte på denne særlige dag. Lad være med at skrive et langt brev om din kærlighed til hende, hvis du synes hun har fejlet hele vejen igennem. Personligt kan jeg godt lide mors dag traditionen. Men jeg bruger den med måde. Jeg synes det er et vigtigt signal at sende, at mors dag er en ægte dag, du viser din mor, at du elsker hende, når du elsker hende. Det kan så vidt også være på årets andre dage og burde også være det.

Dagen, mors dag

Fejr den hvis den betyder noget for din mor, så enkelt er det. Det er den eneste dag hun ofte har, hvor hun ikke skal tænke på alle andre end sig selv. Mors dag, forslag til gave er hermed givet videre.

 

 

 

Billede: mothernaturebeauty

Billede: Orchids love rainwater

0

Share This Post