Nye løbesko – klar til sommer

Nye løbesko – klar til sommer

Sommeren er godt på vej og mange skal ud og løbe i det gode vejr. Men der er ikke noget værre end at skulle løbe med slidte og gamle sko. Det giver skader og ser ikke pænt ud.

Mine nye fantastiske løbesko

Jeg har lige købt nogle nye løbesko, som er lilla og rigtig gode at løbe langt i. De har snørebånd, som er let at binde og går ikke op særligt nemt. Skoene er af mærket Asics model GT 1000. Kvaliteten er virkeligt god, de er meget behageligt og giver god støtte – særligt ved hælen.

Første løbetur i skoven

For en uge siden var jeg ude og løbe min første tur i skoven, med de nye sko. Jeg løb 5 kilometer på min bedste tid, som jeg dog ikke nævner her 🙂 Det var som om løbeskoene gav mig en hjælpende hånd og jeg følte at jeg svævede over jorden.

Nå jeg løber når det er mørkt har jeg stor glæde af de mange reflekser, der er på skoen. Her kan i se hele 4 reflekser bagpå.

Jeg regne med at jeg skal løbe mindst 4 dage om ugen og er sikker på at skoene nok skal holde hele sæsonen.

1
Emilia

jeg går til fodbold og kan godt lide at skrive om alt fra sport til mode og sjove oplevelser.

Share This Post