Online shopping

En travl hverdag, men de samme behov. Jeg vil stadigvæk have nyt tøj og sko. Jeg vil stadigvæk have luksus. Men jeg har ikke tid til at købe det. Jeg bruger online shopping.

Dette kigger jeg efter når jeg shopper online

  • Pris
  • Fragt
  • E-mærke
  • Kvalitet
  • Moderne og min smag

Pris og Fragt

Det skal være en fornuftig pris. Hvis jeg kigger på designertøj vil jeg gerne betale meget. Men kigger jeg vil altså ikke betale en formue for almindelige basisting til min garderobe. Desuden skal fragten være gratis. Jeg er ligeglad og det er uden undtagelse. Butikken bliver valgt fra, hvis jeg skal betale fragt. Det ville svare til at jeg skulle betale 70 kr. hver gang jeg gik ind i en butik. Nej tak.

E-mærke

Når butikken anvender E-mærke føler jeg at jeg kan stole på den. Men det er måske bare falsk tryghed. Men indtil videre følger jeg denne regel. Intet e-mærke ingen handel.

Kvalitet, moderne tøj og min smag

Stoffet skal være lækkert. Det må gerne indeholde detaljer og der må gerne være en speciel syning, snit eller en knap som er anderledes. Det skal følge tiden, men alligevel skille sig ud. Og sidst men ikke mindst skal det være min smag. Jeg er ikke typen der går i noget tøj, bare fordi andre synes det er smart. Jeg skal selv se en interesse i at gå i det. Det skal føles behageligt og trygt. Tryghed er et par stramme bukser, som ikke føles som om de er ved at revne, hver gang man går et skridt. Eller en top, der ikke røber alt, heller ikke hvis man bukker sig ned. Sådan er online shopping for mig.

 

 

Billede: allispossible.org.uk

Billede: allispossible.org.uk

2

Share This Post