Opsat hår til festlighederne

Står du tit foran spejlet med frustrationer over, at du ikke kan sætte dit hår præcis som du vil have det? Mangler du ideer til opsætning af dit hår til festen i næste uge? Og har du generelt svært ved selv at lave opsat hår? Så fortvivl ikke endnu, for hjælpen er faktisk mulig at finde!

Hårpynt

Trenden siges i løbet af 2014 at blive hårpynt, når du skal opsætte dit hår. Faktisk skal det helst være med blomster, hvilket jo passer rigtig godt her til sommer! Blomsten kan eksempelvis være sat i diverse hårbøjler, elastikker, spænder eller hårbånd – mulighederne er næsten uendelige, og grænser kun ved fantasien. En ide kunne være at sætte håret stramt tilbage i en høj knold, hvortil et blomsterspænde eller elastik kunne gøre hele forskellen for frisuren. Elegant og friskt. Ønsker du selv at lave dit eget hårpynt, kan det helt sikkert også lade sig gøre.

Fletning over hele linjen

En fletning lyder ikke umiddelbart som noget, der er opsat. Men jo! En fletning går man aldrig galt med, og den kan laves i mange versioner og varianter. En tyk, gammeldags fletning er faktisk noget af det flotteste, og det er og bliver bare en trend! Det er helt op til dig, om du ønsker den stramt siddende eller med et sødt, pjusket look med totter hængende ned omkring ansigtet. Her kan du se hvordan du laver den, hvis du ikke er helt hug på det med at lave fletninger.

Elegant sildebensfletning

Har du flot, langt hår så er en sildebensfletning helt sikkert værd at overveje, da det vil få dit hår til at fremstå ganske elegant og smukt. Denne frisure er nemlig rigtig god til festlige lejligheder, såsom konfirmation og bryllup. Alle vil helt klart give dig credit for din flotte fletning, da den er lidt ud over det sædvanlige. Har du dog selv svært ved at lave den til trods for hjælp fra en guide, så kan din frisør helt sikkert hjælp dig!

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top