Pandehår der passer stil og ansigt

Pandehår der passer stil og ansigt

Oval? Langt? Rundt? Ansigtsformen kan være svær at hitte ud af, og det kan også til tider være svært at bedømme om ens eget ansigtsform er lang eller ovalt og hvilket pandehår, der passer bedst til hvad. Man kan derfor godt ofte have brug for en guide til at vise og fortælle, hvad der ser absolut bedst ud til ens ansigtsform! Så overvejer du at få klippet pandehår? Så skal du først og fremmest finde ud af, hvilken type du ønsker.

Inden du klipper håret

Når du vælger at få pandehår, vil det hurtigt gå op for dig, hvor hurtigt hår egentligt vokser. Derfor skal du være opmærksom på, at du skal være god til at vedligeholde klipningen, hvilket naturligvis indebærer oftere besøg ved frisøren. Dog kommer det ikke til at koste dig en fuld klipning hver gang, da de fleste frisører kan gøre det for en 50'er eller mindre – og er du heldig at have en fast frisør, kan det endda være du er så heldig, at du får det gjort gratis.

Få virtuelt hjælp

Hvis du er helt og aldeles i vildrede over, hvilket pandehår du skal have og om det overhovedet passer til din ansigtsform, så er der hjælp at hente. Så fortvivl ej, for hjælpen er nær! Det er nemlig muligt at lave en virtuel make-over, så du kan se, om det pandehår du ønsker passer perfekt til dig. Smart, smart.

Det bedste udseende

Form dit hår med en smal børste, mens du føntørrer dit hår. Red det først mod den side, du vil have det, når det er næsten tørt. På den måde bliver pandehåret ikke fladt og bevarer stadig fylden. Hvis dit pandehår er lige, er det bedst at føntørre det fra side til side og til sidst fremad. Glattejernet er som sagt også en piges næstbedste ven, da håret altid ser godt ud når glattejernet har været på besøg, men pas nu på. For glatter du dit hår for meget, kan det ende med at se fedtet ud samtidig med at du skader håret mere end nødvendigt.

Billede: Debs (ò‿ó)♪

Billede: Idhren

Billede: thompsonwood

1

Share This Post