PellePelle er populært igen!

PellePelle kvalitet, design og holdbarhed

PellePelle blev grundlagt i 1978 af Marc Buchanan i Detroit i USA. Det er et af de ældste firmaer indenfor Streetwear og Hiphop tøj. PellePelle er kendt i de fleste modekredse, i blandt skuespillere, kendte og designkredse af forskellig art. I Danmark føres PellePelle blandt andet hos Streetman.dk, du kan se udvalget her.

PellePelle danner bro mellem kulturer

Da PellePelle er et trendy Streetwear og Hiphop mærke, er det også vel kendt i subkulturer og på denne måde formår PellePelle at gøre noget helt unikt. Der dannes bro mellem kulturer og designet er tilgængeligt for alle.

Erfaring

Da PellePelle blev grundlagt i 1978, er det et firma med erfaring. Man får derfor ikke tøj med begynderfejl. Designet er i orden, materialerne er gennemtænkte og kvaliteten holder. Gennem tiden har PellePelle kontinuerligt udviklet sig, hvilket tydeligt ses i kollektionerne. PellePelle favner bredt og har tøj til både mænd, kvinder og børn.

Kreativitet

PellePelle er kendt for den helt unikke kreativitet, friske farver og fine detaljer. De kopierer ikke andre mærker eller prøver at være noget de ikke er. PellePelle har allerede fået anerkendelse og er derfor ikke afhængig af hurtige billige designløsninger. De er etablerede og kan stille og roligt udvikle deres design- så det passer til deres målgruppe. De har råd til at lytte til forbrugerne og udvikle sig derefter.

Det særlige udtryk

PellePelles særlige udtryk gør det især egnet for kendte personer eller folk, der tør skille sig ud fra mængden. Det er helt klart til den bevidste forbruger, der sætter en ære i ægte design.

Udvalg

PellePelle designer hættetrøjer, t-shirts, tank-tops, bukser, jeans, jakker, hoodies, shorts, tasker og bælter. Man kan med fordel kombinere produkterne, så de passer til job, fest eller afslapning. Du kan fx kombinere PellePelles skjorter med et par fede cargo pants, perfekt til dagen på kontoret eller en forretningsmiddag. Eller du kan vælge en af deres mange t-shirts kombineret med et par fede jeans til en helt almindelig hverdag eller tur i byen.

Du kan se meget mere om PellePelle på firmaets egen hjemmeside.

0

Share This Post