Perfekt hud – hudpleje

Perfekt hud – hudpleje

Hudpleje – første step til flot makeup:

Det første step for at få din makeup til at se pæn ud, er at din hud skal være i den bedst mulige stand. Dette gøres gennem din hudpleje rutine. Din hudplejeroutine skal tilpasses til lige netop din hudtype for at få det optimale ud af det.

Rensning af din hud:

Det er meget vigtigt at man renser sin hud både morgen og aften, for at opnå ren og frisk hud. Har du meget acne er det en god idé at bruge noget mod acne om aftenen, men så bruge noget beroligende (til sensitiv hud) om morgenen til at rense din hud, da du ellers meget nemt kan irritere din hud mere end nødvendigt. Har du tør og/el. sart hud, kan en cremecleanser være en god idé, da det er meget mildt på huden, og sørge for at beholde fugten i din hud. Har du møden hud kan det være en god idé at bruge en cleanser på olie, da dette vil give din hud den glød den mangler når den bliver ældre.

Toner til din hud:

Dette er et step som mange glemmer, da de finder dette step lidt unødvendigt. En toner sørger for at fjerne det sidste skidt fra din hud, samt at lukke dine porer igen, så de ikke tager imod lige så meget skidt, og er af denne grund et meget vigtigt step. Alkohol baseret er godt mod fedtet hud, og hud med acne, hvor alkoholfri tonere er bedre mod tør og/el. sensitiv hud, samt moden hud.

Serum:

Serum er en vigtig ting i en routine. Serum er meget dyre, men giver også den dybeste virkning. Serum findes i alle former og faconer præcis til dine behov. Personligt ville jeg anbefale “brightening” og “dark spot correcting” til alle, da disse to ting er noget alle former for hud og alle aldre har behov for. Gå ned og spørg i din matas, eller ved dit favorit hudplejemærke og hør mere om hvad der passer perfekt til din hud.

Fugt til din hud:

Mange piger med fedtet hud, eller hud med acne tror de ikke har behov for at fugtgive huden, da de i forvejen har fedtet hud. Fedtet hud hører dog ikke nødvendigvis sammen med fugten i din hud, og derfor har folk med acne der bruger skrappere produkter på huden, især behov for en creme. En matte creme, eller en gel er svaret til dig, hvis du har fedtet eller uren hud, da dette vil give din hud fugt, uden at gøre den mere fedtet. En mere tyk creme er god til dig med tør hud, da din vil give din hud fugten tilbage. Er du ældre vil jeg anbefale en creme som har en smule olie i, da dette vil give din hud den glød din modne hud mangler, og selvfølgelig er det også en god idé med anti-age produkter.

Billede: leyla.a

2

Share This Post