Perfekt hud – pas på din hud

Perfekt hud – pas på din hud

Solcreme:

Det er meget vigtigt at huske solcreme, eller solfaktor, hvis du vil undgå rynker og solpletter på din hud. Gå med solcreme hver dag, også selvom det er overskuet eller regner. Hvis du bare lader solcreme indgå i din daglige rutine, eller har en dagcreme med solfaktor i, så behøves du ikke tænke mere over det, end nødvendigt. Sol skader din hud rigtigt meget, og dette er derfor en af de vigtigste ting at huske.

Ikke rør for meget ved din hud:

Det er rigtigt usundt at røre ved sin hud. At rive skorper af sår af og pille bumser af, det ved vi alle godt er dårligt mod huden, men noget så simpelt som at læne sit hovede på sin hånd er også usundt ved huden. Rør du meget ved din hud overfører du bakterier direkte til din hud, og udsætter din hud for unødvendige ting. Sørg for at vaske dine fingre rigtigt godt, og lad være med at røre ved din hud.

Ikke gnid din hud:

At gnide din hud vil skabe rynker. Mange klør sine øjne og gnider sig i panden, og dette skaber altså rynker. Prøv at lad være med at gnid på din hud for at undgå rynker.
Derudover så pas på med at gnid din hud når du laver din hudplejerutine, men også når du tager din makeup på. Dub i stedet produkterne på din hud for at undgå rynker, og dermed få perfekt hud.

2

Share This Post