Nicehair rabatkode

Aktive Nicehair koder:

Opnå rabat på Nicedeals – Klik her

Nicehair rabatkode

Nicehair.dk blev grundlagt i 2009 på baggrund af webshoppen Girl-shop.dk, som Tonny Nielsen Bruun valgte at ændre navnet på, da det primære salg kom fra frisørprodukter. Produkterne han i starten kunne tilbyde, var fra diverse indkøb fra sin daværende kones frisørsalon. Her fik han øjnene op for det store marked indenfor frisørprodukter. I dag er Nicehair kendt for at forhandle professionelle frisørprodukter til en billigere pris end hos frisøren.

Sortiment

Nicehair.dk byder på en indbydende webshop som primært er målrettet kvinder. Nicehair forhandler 250 forskellige varemærker deriblandt: MaxFactor, ghd, Adidas, Calvin Klein, Biotherm, Dior, Diesel og Burberry. Hos Nicehair finder du derudover også masser af børnetøj, parfume, make-up, smykker, accessories og hudpleje. Brænder du for makeup og hair styling kan vi i øvrigt anbefale du besøger Sine Ginsborg. Sine Ginsborg har DK´s førende makeup artist uddannelse i københavn.

Returforsendelse

På Nicehair er det ikke noget problem at returnere din vare. Dette skal blot ske indenfor 14 dage, hvor du meddeler, at du fortryder købet og derpå returnerer din købte varer. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen. Vær opmærksom på at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, så det letter processen. Du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt, når den returnerede vare er modtaget. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte med. Har du betalt med kreditkort, vil du derfor få tilbageført beløbet på det anvendte betalingskort.

Hurtig fragt og forsendelse

Nicehair bestræber sig på at levere din bestilling så hurtigt som muligt. Derfor garanterer de en leveringstid på 1-3 hverdage. Leveringen er gratis ved køb over 499 kroner, ellers skal du betale en fragt på blot 29 kroner. Har du en bestilling på 999 kroner, får du oven i gratis levering 10 % rabat.

Betalingformer

Hos Nicehair kan du betale med alle større typer kreditkort, derunder VISA, Dankort og Mastercard. Til dig der hellere vil benytte Paypal, er dette også muligt. Nicehair sig på at bestillingen skal være så nem og hurtig for kunden som muligt.

Nicehair Rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan du altid finde de nyeste og bedste rabatkoder til Nicehair. Med en Nicehair rabatkode, opnår du gode fordele, når du shopper ved Nicehair. Hvad den enkelte Nicehair rabatkode gør for dig variere, men det er sikkert at den altid giver store fordele. Vi opfordrer dig til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så modtager du automatisk alle vores nyeste Nicehair rabatkoder