Sarah Louise gør det godt for børnene

Sarah Louise

Den kendte blogger og model Sarah Louise Christiansen og hendes forlovede er gået hver til sit. Men det var ikke kun dem det gik udover det var også deres børn.

Ægteskab aflyst

De skulle være gift I 2013, men det blev aflyst. Det var ikke fordi de havde problemer brylluppet blev aflyst tværtimod. Det var under lykkelige omstændigheder. Hun var nemlig gravid. De har nu deres datter Alma Åse og sønnen Albert. Så børnene kan se frem til en fremtid ligesom så mange andre moderne familier, dine, mine og vores børn. Det gode ved det er selvfølgelig, at børn er meget bedre tjent med lykkelige forældre, der bor hver for sig, end ulykkelige forældre der bor sammen.

Sygdom

Deres forhold har også været under en del belastning og ligesom så mange andre småbørnsfamilier har deres børn også været syge, her nævnes i hvert fald sønnen Albert. Han blev nemlig ifølge kilder smittet med MRSA-stafylokokker, der er svært at behandle, fordi det er modstandsdygtigt over for almindelig penicillin.

Bolig

Sarah Louise og børnene bliver efter bruddet boende i parrets fælles lejlighed. Det er jo super godt for børnene, så de ikke skal hives ud af deres vante miljø. Alt for ofte hører man om forældre, der går fra hinanden og glemmer deres børns behov. Det er ikke fordi de gerne vil glemme det, men de har simpelthen ikke overskud til andet.

Brud

Et brud er altid hårdt for begge parter. Det er selvfølgelig lettest for den der er kommet videre og muligvis har fundet en ny partner. Men for børnene er det hårdt uanset hvad. Børn prøver at klare det så godt de kan og vil forsøge at klare det uanset hvad. Udadtil kan det se ud som om de klarer det fint, men i virkeligheden kan de sagtens have det svært.

Billede: Bart Booms

0

Share This Post