Skønhed

Så enkelt kan tre sæber anrettes, så det symboliserer skønhed. Man finde disse sæber i flere forretninger. Det er også lykkes mig at finde dem til meget forskellige priser.

Snor og sæbe

Billedet har jeg fundet på internettet og har inspireret mig til at skrive dette. Hvorfor egentlig ikke pynte sit badeværelse med duftsæber, natursæber, sæber med kaffebønner eller sæber med teblade eller rosenblade.

Skønhed ved at anvende kvalitet

Personligt, er skønhed også et spørgsmål om kvalitet. Hvorfor vælge noget der er dårligt for huden, der lugter dårligt eller er skadeligt for miljøet? Jeg vil have noget der er godt for både mig og miljøet. Selvom det ikke er mig der har fundet de tre sæber på billedet er det alligevel lykkedes mig at finde dem, sætte snor om og pynte med dem på badeværelset.

Dæmpet belysning

Om aftenen dæmper jeg lyset og får en særlig stemning på badeværelset. Det skaber hygge og varme og giver mig en god følelse af at gøre noget godt for mig selv. Samtidig er det hyggeligt at have veninder på besøg der kommenterer det. Det er altid rart at få komplimenter.

Idéer til skønhed

Det er takket være disse fantastiske mennesker, som elsker at tage billeder af forskellige ting, der har fået mig til at tænke i disse baner. Nemlig at få mere hygge og skønhed i hjemmet. Jeg vil blive ved med at lede efter idéer til skønhed. Nu har jeg fået inspiration til badeværelset og tænker egentlig at jeg vil prøve at finde noget til stuen og soveværelset også.

Billede: Precise Monkey

1

Share This Post