Smarte frisurer

Smarte frisurer

Trænger du til en ny frisure? Tør du prøve noget helt nyt? Så læs med her og bliv guidet til noget lækkert hår, og se nogle smukke frisurer til kort og langt hår.

Der findes enormt mange smukke frisurer, men de kan være svære at mestre og hvilke passer bedst til dig? Vi har samlet en korthårsfrisurer guide, en frisure guide ud fra din ansigtsform og flotte frisurer til hår. På q.dk har lavet en fin korthårsguide og samlet en masse flotte korthårs frisurer, som du kan se her. Viunge.dk har lavet en guide,s å du kan finde din perfekte frisure ud fra din ansigtform, se den herunder.

Den perfekte frisure

Først skal du finde ud af, hvilken ansigtsform du har. Start med at fjerne dit hår fra ansigtet ved at sætte det op. Stil dig foran spejlet, og tegn så din ansigtsform på spejlet med en læbestift eller eyeliner, som let kan fjernes igen. Kig på formen bagefter – nu er det ret let at finde ud af, hvilken ansigtsform du har.

Firkantet ansigtsform

Du har en firkantet ansigtsform… Hvis din pande er lige så bred som din kæbe. 

Frisurer til en firkantet ansigtsform: Hvis du vil have langt hår, er det en god idé at vælge en frisure med bløde bølger eller krøller. Er du mere til kort hår, så vælg en frisure, hvor det øverste af dit hår stadig er langt. 

Frisurer, du skal undgå: Glat hår og lige pandehår. 

Hjerteformet ansigtsform

Du har et hjerteformet ansigtsform… Hvis din pande er bred, og din hage er smal. 

Frisurer til et hjerteformet ansigtsform: Langt hår eller en page vil være superflot til dig. Det vil også klæde dig rigtig godt at have en sideskilning. Er du til kort hår, så vælg en page med bløde krøller. 

Frisurer, du skal undgå: Dit hår må ikke fylde mest på toppen og mindst omkring hagen, for det kan få dit ansigt til at se meget spidst ud. Undgå også helt tilbagestrøget hår. 

 

Oval ansigtsform

Du har en oval ansigtsform… Hvis din pande er smal, dine kindben er brede og din hage er lille. 

Frisurer til en oval ansigtsform: Hurra, du kan faktisk bære alle frisurer, så kast dig bare ud i en masse forskellige frisurer – hvis du altså har lyst! Langt, bølgende hår klæder dig ekstra godt. 

Frisurer, du skal undgå: Undgå at tage for meget af dit hår væk fra panden. 

 

Rund ansigtsform

Du har en rund ansigtsform… Hvis dit ansigt er fyldigt, så du har æblekinder og en rund hage. 

Frisurer til en rund ansigtsform: Frisurer, der fylder meget på toppen, er superfine til dig. Langt hår klæder dig også godt, og pjusket pandehår er også pænt til dig. 

Frisurer, du skal undgå: Helt glattet hår og frisurer, der fylder meget omkring kinderne og det øverste af din hals.

Flotte frisurer til langt hår

Der findes super mange flotte frisurer til langt hår, og det kan godt være lidt overvældende, jeg har derfor fundet en oversigt over nogle forskellige frisurer. Inde på hair.dk har de samlet et galleri over en masse frisurer til dig med langt hår. Se deres frisuregalleri lige her.

 

 

 

0

Share This Post