Spar mange penge når du shopper online

Spar mange penge når du shopper online

Det er blevet langt mere almindeligt at shoppe tøj online. Der er også tit rigtig gode besparelsesmuligheder, men nogen gange skal man passe på at man ikke ender med at betale mere for sine indkøb end nødvendigt.

Pas på

Der er et par overordnede ting man skal passe på når man shopper online. I særdeleshed skal man være opmærksom på hvad det koster i forsendelse når man køber tøj over internettet. Forsendelser kan nemlig hurtigt løbe op især hvis man køber fra udlandet. En anden ting man skal være bevist om er ekstra told. Køber man tøj fra USA kan man være udsat for at der kommer en ekstra told på når ens varer krydser ind i EU.

Tænk dig om

Det er altid en god ide at tænke sig om en ekstra gang og hvis man har tiden til er et godt trick at sammenligne med hvad tingene koster i de lokale butikker. Hvis du finder en super lækker kjole nede på strøget så kan du jo efterfølgende smutte hjem og se om du kan finde noget lignende på internettet til en langt billigere pris. Eventuelt kan du jo også spørge butikken om ikke de kan give dig rabat, det er nogen gange at det rent faktisk giver pote.

Hvis du kender til flere gode tricks når man shopper online så del dem gerne med os. Eller hvis du har en eller anden super god succeshistorie så kom også med den.

Hej jeg hedder Carina og har en enorm passion for mode. Jeg har arbejdet i forskellige modehuse og har fået mulighed for at blogge her på fashionfollow.dk i min fritid. Jeg deler alt det jeg finder spændende derude samt nogle af mine egne designs. Hvis du også har lyst til at skrive på fashionfollow kan du kontakte os via kontaktformularen. Ellers er du altid velkomen til at skrive en lækker kommentar ;)

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top