Statement Støvler – Den ultimative vinter-accessorie

Kulden er kommet til Danmark, og at gaderoben de næste par måneder blot byder på store frakker, halstørklæder og huer må vi nok acceptere.

Selvom det kan være hyggeligt at svøbe sig i blød strik, og komfortabelt at svømme i store sweatere hele vinteren, kan der til tider være brug for et lyspunkt. Hvorfor ikke have lyspunktet på fødderne med et par statement støvler?

Denne sæson ser vi spektakulære støvler, kendt som ”statement støvler” på catwalken verden over. Den franske modeuge viste hvide gogo-støvler hos Saint Laurent og statement støvler overdynget med logoer, hos Louis Vuitton.

En støvle præcis til dig

Statement støvler kommer i alverdens mønstre, materialer og former, fra minimalistiske 60ér støvler, slangeskins støvletter til guld glimmer booties. Så du kan også nemt finde præcis den støvle der passer til dig.

Match dine statement støvler med:

Nederdele, for et aftonet men cool outfit til kontoret.

Ved at tage dine statement støvler på med en nederdel og et par strømpebukser, kommer støvlen i fokus og kan hæve et ellers stringent outfit til nye højder.

Bukser, for et diskret udtryk med et lille twist.

Match dine statement støvler med lange bukser for et mere konservativt udtryk.
Støvlen bliver mere diskret under et par lange bukser, men vil give et lille festligt indspark hver gang du vipper med foden.

Jeans, for et moderigtigt og vovet -look.

Hvis du virkelig vil være moderigtig så match dine statement støver, med et par slidte boyfriend jeans. Glimmer-støvler og jeans er det hotteste pt. for det er kun fantasien sætter grænser. Fif; for et ekstra pift så tag brede fiskenet-strømper eller glitter-sokker på med dine støvler.

Asos har lige nu flere kunstværker i butikken, og med en rabatkode kan du lige nu få 10 % på dit næste køb. Find koden her

Så du kan med god samvittighed gå den mørke tid i møde med festlige og varme fødder, uden at det koster på pengepungen.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top